Advertisement

#albania

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Hey! Today I will be reviewing the mozzarella sticks from Duff in Tirana! It was a good portion for starters - 8 mozz sticks for 330 lek! The bread seemed a bit undercooked but still had nice crisp. Not a lot of seasoning. There was no marinara sauce

  • #emilymozzarloh #mozzarellasticks #mozzsticks #foodporn #foodie #cheese #albania #tirana

KORSE PER NGUSHTIMIN E BELIT MBLEDH BARKUN NE MENYRE FANTASTIKE NDIHMON NE ELEMINIMIN E MASES SE TEPERT RRETH BARKUT MUND TE DUKENI BUKUR DHE TE KENI TRUPIN QE DESHIRONI CDO DITE PERDORET EDHE PER PAS LINDJES SUPER CILESI POROSITE ONLINE JUA SJELL

  • This fire can you drop a “🔥“ on my recent ... appreciate

KORSE PER NGUSHTIMIN E BELIT MBLEDH BARKUN NE MENYRE FANTASTIKE NDIHMON NE ELEMINIMIN E MASES SE TEPERT RRETH BARKUT MUND TE DUKENI BUKUR DHE TE KENI TRUPIN QE DESHIRONI CDO DITE PERDORET EDHE PER PAS LINDJES SUPER CILESI POROSITE ONLINE JUA SJELL

KORSE PER NGUSHTIMIN E BELIT MBLEDH BARKUN NE MENYRE FANTASTIKE NDIHMON NE ELEMINIMIN E MASES SE TEPERT RRETH BARKUT MUND TE DUKENI BUKUR DHE TE KENI TRUPIN QE DESHIRONI CDO DITE PERDORET EDHE PER PAS LINDJES SUPER CILESI POROSITE ONLINE JUA SJELL

“The problem, often not discovered until late in life, is that when you look for things in life like love, meaning, motivation, it implies they are sitting behind a tree or under a rock. The most successful people in life recognize, that in life they

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

Advertisement

Advertisement

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

@betrendyshop.al | Ora dhe aksesorë të # DM për porosi 0672888000 . ▪︎Cilesia: 🅰️🅰️🅰️ ▪︎Prodhimi: Japonez ▪︎Xhami: Hardlex (xham mineral) ▪︎Rezistent ndaj ujit ▪︎Rripi: Lëkurë (antialergjik) ▪︎Me garanci . E pershtatshme per cdo veshje dhe cdo stine

Analizë/ Duke parë dy ndeshjet e fundit kundër Andorrës dhe Francës arrijmë në një siguri: Shqipëria nuk mund të luajë me tre mbrojtës, motivacionet janë të shumta duke luajtur me tre i heq një sulmues Kombëtares dhe detyronë anësorët të bëjnë fazën

  • nuk kishte tre kundra frances po kater. si dhe equipet e medhaja (kane lejen te) drogohen (jo ne te gjitha ndeshjet). nuk i mund dot pa vrapuar sa ata dmth. grizman kishte poshte syve rrathe mavi kur dha intervisten para kamerave. nuk i ka njeri normal syte ashtu. eshte e kote mnjf planet qe ben ti apo nderrimi i lojtarve.

  • @roland_garro ekzistojnë kontrollet anti-doping leri justifikimet , qe nuk shkojnë kur ke përpara Francën.

Advertisement

Advertisement

Jus SOLD ! Finalizuam me sukses shitjen e nje apartamenti 2+1 ne Yzberisht! Nje bashkepunim brenda zyrave CPM, me kolegun Kledjan Isufaj Nese keni nje prone per shitje/qera, apo nese jeni ne kerkim per te blere/marre me qira, Kontakto tani : 0698

  • @ali.binard 👍

  • That’s 100% true , someone refer them to me sometime ago @loanseekers are the best for lending

Load More

Advertisement