Advertisement

#teamhannah

hannah and alan with some of the pros, cheryl, emma, sasha, keo, pasha, daniella, peta, and maks for a saturday night dinner ️

  • #dwts #dancingwiththestars #alanbersten #hannahbrown #thebachelorette #bachelorette #thebachelor #bachelor #bip #bachnation #bachelornation #dwts28 #dwtsseason28 #dancing #bachelorinparadise #paradise #teamhannahandalan #teamhannah

  • She's making friends in LA.🙌 I'm glad she' getting along with them. I think the girls really like her.

Advertisement

Advertisement

alan recently posted on his ig stories! we have less than 24 hours to go before the premiere!

  • #dwts #dancingwiththestars #alanbersten #hannahbrown #thebachelorette #bachelorette #thebachelor #bachelor #bip #bachnation #bachelornation #dwts28 #dwtsseason28 #dancing #bachelorinparadise #paradise #teamhannahandalan #teamhannah

Advertisement

Advertisement

from gma’s ig stories! here’s alan backstage with ginger zee and brandon!

  • #dwts #dancingwiththestars #alanbersten #hannahbrown #thebachelorette #bachelorette #thebachelor #bachelor #bip #bachnation #bachelornation #dwts28 #dwtsseason28 #dancing #bachelorinparadise #paradise #teamhannahandalan #teamhannah

Sorry Guys.. hari ni sis x berapa nak sihat, tapi jangan risau.. sesiapa yg dm/ws sis boleh balas🤗 . sebelum tidur, ni sis nak tunjuk sikit Set Travel Kit -boleh bawa ke mana2 shj, ringan dan comel packing in side box 4 ITEM Foundation (TCF) Looser P

DWTS PREMIERES TOMORROW!!! one more day until we get to see this queen on the dance floor!

  • Wishing you a successful first night dance and much happiness

  • Good luck & all the best to @hannahbrown & @alanbersten on their 1st dance together! This couple will be dynamite on the dance floor! 👍👏🌟🕺💃🏆😘💕

Advertisement

Advertisement

Travel Kit Obsess Cosmatics . kalau korang seorang yg jenis suka berjalan, travel sana sini tapi dalam mase yang sama nak nampak diri penuh keyakinan.. Obsess Cosmatics ada jalan penyelesaiannya🤗 kami sediakan 4 item cosmatics shj cukup utk menampak

Lipmatte Limited Editon . sebelum tidur tu, cucilah mata dulu tgk2 Lipmatte ni. berangan jap pakai lipmatte, haaa kan indahnya bila pakai warna yg digemari . Then, baru lah tido.. tapi sebelum tu jangan lupa baca doa okeyh selamat malam . #obsessvir

Ramai yang tak tahu lagi, foundation obsess ni, bukan foundation biase tau🤔 . But it Treatment Cushion Foundation (TCF). so maksudnya? Bukan sahaja menutupi jerawat, tapi dalam masa yang sama dapat merawat muka dengan mengurangkan jerawat. . #obsessv

4 days left until the premiere! here’s a small throwback to hannah’s ig stories back on august 29

  • Get practice shoes. I have bought at least 10 pairs of dancing shoes and not found the perfect pair yet. You will persevere. I know it. And I know you will do Fricken Amazing!!!!

  • You can do this Hannah!!! 💕

6th Travel Kit .. sesuai utk korang yang suka travel sana-sini, tk payah cakap yang jauh2 laa.. kalau melibatkan jalan2 dalam negara pon, dengan bawak Travel Kit ni pon dh jimat ruang .. sebab bawa 4 item je dah lengkap muka tu🥰 suka ke tak suka🤭 me

5th Lipmatte Limited Edition kalau nak tahu, Lipmatte ni limited edition sebab bila tiba masa or sesuatu tempoh tu bila dah habis.. kita tak akan restock balik. Macam sebelum ni, Lipmatte Wedding.. bila dah habis, keluarlah yang sekarang ni Lipmatt

4rd Obsess Cosmatics juga ada Brow Definer.. yang menariknya, dia ada sikat sekali dengan pensil 2 in 1.. mudah untuk dibawa kemana2 . Yang tak reti makeup pon boleh jadi reti, sebab mudah sangat utk membentuk kening . #obsessviral #obsesscosmeticvir

3rd sis nak tunjuk Mascara . kalau bab-bab mascara ni sis paling suka dengan bau dia kalau stress kee kan, sis akan ambil dan bau.. sebab bau dia COKLAT, geram je raseee.. sampaikan ada yang cakap nak sapu mascara ni dekat roti hahaha dah macam jem

2nd macam semua tahu, mestilah kena ada Loose Powder🥰 . Loose Powder ni boleh mengawal daripada pengeluaran minyak yang ada pada muka kita. Biasanya, ada sesetengah orang die peluh x banyak di muka tapi minyak yang banyak. so sis sarankan pakai Loose

okey 1st sis mula kan dgn Treatment Cushion Foundation (TCF), sebabnya TCF ni adalah antara paling laris dan terkenal lebih-lebih lagi di Indonesia. . Dia ada 3 code: -Light🧕 -Medium🧕 -Dark🧕 . Kalau siapa pernah tengok video sebelum ni, TCF bukan sah

Advertisement

Advertisement

FIVE days until the premiere!!! hoping hannah brings more than one shoe!

  • I’m so excited! 💃🏽💃🏽💃🏽

  • OMG !!! I am so excited to watch you and Hannah dance !!!😊❤️❤️❤️

tengok dan tenung apa tu lama-lama dok ulang2 video yang same, x sempat nak baca kee dah malam ni.. tidur jela,, sis saja buat video ni, sebab esok sis akan post satu2 kelebihan yang ada pada Osbess Cosmetics ni ok🥰 jangan risau.. nanti korg boleh ba

Resenha: Hannah Autor: @br.godoi Edia: @editoracoerencia Neste lançamento do autor Bruno Godoi conheceremos a cientista Camila Cassini, uma cientista que capta uma sequência de áudios da astrofísica Hannah de 5 séculos à frente. O teor da mensagem

  • Já coloquei na lista, amo livros com o tema de fim do mundo, extinção da raça humana e etc. Amei a indicação!

  • @livrosdapaty oba!!!!! Vc vai amar Hannah

Benefits : . Tinted Lip oil Cushion obsess . Gives moisturisation: Intense moisturisation is given by these lip oils and it is apt for people with dry lips. . Gives a hint of colour: As it is tinted, it gives a nice hint of colour and so you can wear

Woke up at 5am to catch the sunrise at the gorgeous Horseshoe Bend! That’s the Colorado River down there, it flows from the Rocky Mountains of Colorado, through the Grand Canyon reaching the Arizona-Nevada border, then internationally into Mexico! 🇺🇸

“our packages before our dances will be interesting haha” (hannah’s ig story) we can’t wait! ️

  • Thank you @alanbersten for making our girl laugh and riding that roller coaster of emotions with her. Bless your heart! 😂😂

  • You are too adorable!!

Advertisement

Advertisement

Untuk penggayat macam sis, this place is really, really scary . But memang breathtaking gilaaa - I once thought ‘canyon je kot’ but once you’re there, it feels like you’re just transported to another world. This canyon is crazy huge, it takes 4-5 hou

  • @ctymary x gi yam, not in my bucketlist 😅 nnt ko g amik gmba byk2!

  • @dr_oilist mulanya dgn angan2... cewah haha

Nak cover parut? Teringin nak cari cushion yang 'ngam' dengan kulit wajah? TCF Obsess ni mampu cover medium to high coverage tau! Bukan tu je, cushion ni mampu merawat kulit kita semua okay Tak percaya? Apa kata layan vid ni? #iamfounderobsess #obs

  • @dewi_oktavian9 sis boleh cari dari agent di indonesia atau beli dari saya dngn harga Rp 235k termasuk postage

  • @dewi_oktavian9 Saya dm sis ya😊

Tipu ni kalau taknak Tu la... Nak amik satu² kang tak puas, "ehh maskara takde". "eh eyebrow tak beli". . Haaaa, makanya begini, kalau nak rasa kepuasan yang maksimum, melampau serta puas hati yang amat boleh la belanja diri set ni, manjakan diri t

Hannah’s partner Alan’s promo has officially been released by #dwts !!! This season will be his 4th, so let’s make it extra special and help them bring home the Mirrorball #teamhannah

The winner of our $100 Cash Prize goes to @socalidancer !!! Thanks for your photo submission and all the Procera LOVE!!

  • @gavin_lawson12 #teamhannah ❤️

  • @gavin_lawson12 awww, thanks! It is easy to get behind such fantastic products and @gavin_lawson12 who took the time to answer ALL of my questions that inspired me to try it and use it as part of my daily regimen. Thanks @procerahealth

Hannah is getting closer to the date of having my grandchild! Yes, I say my grandchild...because not only am I old,...@andreavx but my ONLY DAUGHTER is having her first child! I am in full Gramps Mode,... no doubt this will be a new start to my photo

  • ❤️ you go grandpa!! Post away! I love it. So excited for you all.

  • Best grandpa ever! So excited for you and the Mrs.

Advertisement

Advertisement

Load More